Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Γούντγουορντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος διευθυντής ομάδας στην Premier League (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Γούντγουορντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος διευθυντής ομάδας στην Premier League (pic)

Ο Εντ Γούντγουορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος διευθυντής ομάδας στην Premier League, με τον μισθό του να ανέρχεται στις 3,09 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο, ξεπερνώντας τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνειλ Λέβι (2,96 εκατομμύρια λίρες).

Μπορεί μια μεγάλη μερίδα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… βράζει σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος διευθυντής ομάδας στην Premier League.

Σύμφωνα με τους «Times», ο μισθός του 49χρονου ανήλθε στις 3,09 εκατομμύρια λίρες για την περσινή σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ την περίοδο 2018-19 πήρε το ποσό των 3,16 εκατομμυρίων λιρών.

Παρότι οι απολαβές του μειώθηκαν, επέστρεψε στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους διευθυντές στη Λίγκα, παίρνοντας την πρωτιά από τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας βρισκόταν στην κορυφή με τις αποδοχές του να άγγιζαν τις 7 εκατομμύρια λίρες, όμως ο μισθός του έπεσε κατακόρυφα στις 2,96 εκατομμύρια λίρες, κυρίως επειδή δέχτηκε 20% μείωση για δύο μήνες στην αρχή της πανδημίας, ώστε να βοηθήσει τους «Spurs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ