Ρόι Κιν : «Καμία σύγκριση Καντονά με Φερνάντες»

Ρόι Κιν : «Καμία σύγκριση Καντονά με Φερνάντες»

Ο Ρόι Κιν αναφέρθηκε στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, απαντώντας με καυστικό ύφος σε όσους σύγκριναν τον Μπρούνο Φερνάντες με τον Ερίκ Καντονά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα από τη συμπολίτισσα Σίτι με 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», Ρόι Κιν, έκανε για ακόμη μια φορά καυστικά σχόλια σχετικά με τον Μπρούνο Φερνάντες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον Έρικ Καντονά, καθώς ο Γάλλος εμφανιζόταν σε μεγάλα παιχνίδια και έπαιρνε τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sky Sports»:

«Ο Μπρούνο επαινέθηκε πολύ τους τελευταίους μήνες και ο κόσμος τον σύγκρινε με τον Ερίκ Καντονά αλλά δεν έκανε πολλά στο ντέρμπι. Οι μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται στα μεγάλα παιχνίδια και παίρνουν τίτλους. Αυτό έκανε ο Καντονά. Αυτό λείπει κάπως από την τωρινή ομάδα.

Μάλλον χρειάζονται 1-2 παίκτες στο ρόστερ και χρειάζονται μια νίκη για να ξεπεράσουν το ψυχολογικό όριο των ημιτελικών, γιατί έχουν χάσει πολλούς. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια εξαιρετική Σίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ