Ντάις : «Οι ομάδες της Premier League πρέπει να εμβολιαστούν»

Ντάις : «Οι ομάδες της Premier League πρέπει να εμβολιαστούν»

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Σον Ντάις, αναφέρθηκε στην ανάγκη να εμβολιαστούν όλες οι ομάδες της Premier League, εξηγώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομούνται περισσότερα χρήματα από τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Η Μπέρνλι υποδέχεται αύριο (9/1) την ΜΚ Ντονς για τον 3ο Γύρο του FA Cup και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο Σον Ντάις υποστήριξε ότι όλες οι ομάδες της Premier League πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο 49χρονος τεχνικός τόνισε πως οι ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία θα πρέπει να εμβολιαστούν, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομηθούν χρήματα από τα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, που διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προηγούνται για το εμβόλιο.

«Δείτε το ποσό που ξοδεύεται για τα τεστ στην Premier League. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να διοχετεύονται πίσω στο NHS και στο σύστημα εμβολιασμού. Και θα είναι προτιμότερο κάτι τέτοιο, απ’ το να υποβάλλεις σε τεστ συνεχώς τους ποδοσφαιριστές δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προηγούνται για να εμβολιαστούν. Δεν λέω να μείνουν πίσω στους εμβολιασμούς όλοι όσοι είναι πολύ ευάλωτοι.

Απλώς θα ήταν καλύτερο να βάλουμε όλη τη χρηματοδότηση αυτή μέσα στο σύστημα για να ενθαρρύνουμε περισσότερους εμβολιασμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντάις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ