Ο Μαχρέζ συνεχίζει να μην πατάει στις προπονήσεις της Λέστερ

Ο Μαχρέζ συνεχίζει να μην πατάει στις προπονήσεις της Λέστερ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ απουσιάζει από τις προπονήσεις της Λέστερ εδώ κι αρκετές μέρες και οι αλεπούδες ετοιμάζονται να τιμωρήσουν τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό με πρόστιμο.

Απών ξανά από την προπόνηση της Λέστερ ήταν χθες ο Ριγιάντ Μαχρέζ, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους πολίτες, αλλά τελικά η διοίκηση της Λέστερ δεν του επέτρεψε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ν’ αγωνιστεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι αλεπούδες κοστολόγησαν τον Μαχρέζ πάνω από 100 εκατ. ευρώ, με τους πρωτοπόρους της Premier League να αποσύρονται από το παιχνίδι της απόκτησής του και την τελευταία τους πρόταση να μην υπερβαίνει τα 75 εκατ. ευρώ.

Για τέταρτη ημέρα δεν συμμετείχε ο Μαχρέζ στην προπόνηση της ομάδας, δηλώνοντας πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Φυσικά η Λέστερ δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, καθώς αναμένεται να τιμωρήσει ξανά τον Αλγερινό για τα παραπτώματα του με βαρύ πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ