Τότεναμ : «Το μέλλον του Κέιν είναι στα χέρια του» είπε ο Ποτσετίνο

Τότεναμ : «Το μέλλον του Κέιν είναι στα χέρια του» είπε ο Ποτσετίνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χάρι Κέιν, όμως, μόνο από εκείνον θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει στη Τότεναμ ή θα πάρει μεταγραφή στη Βασίλισσα, σύμφωνα με τον τεχνικό των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γράφεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Χάρι Κέιν. Το ενδιαφέρον της Βασίλισσας επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του επισήμανε πως ο Άγγλος στράικερ αγαπάει πολύ την ομάδα του Λονδίνου και θέλει μαζί της να πετύχει πολύ περισσότερα τέρματα και να κατακτήσει τίτλους.

Ωστόσο, στο ερώτημα αν θα παραμείνει σε αυτή ή όχι τόνισε πως μόνο ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να απαντήσει αυτό το ερώτημα.

«Για το αν θα πάει στη Ρεάλ πρέπει να ρωτήσετε εκείνον και όχι εμένα. Φυσικά και θέλει να σκοράρει πολλά γκολ και να σηκώνει πολλές κούπες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ ικανοποιημένος εδώ και αγαπάει την Τότεναμ. Αλλά αυτή είναι μία προσωπική κουβέντα. Ασχέτως το πως νοιάζει ή το τι σκέφτεται εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ