Γουέιν Ρούνεϊ : «Καλή η επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ, αλλά δεν μπορεί να φέρει πρωταθλήματα»

Γουέιν Ρούνεϊ : «Καλή η επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ, αλλά δεν μπορεί να φέρει πρωταθλήματα»

Η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ μπορεί να είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά, δεν αρκεί για να φέρει πρωτάθλημα στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Το μεγάλο πρόβλημα της Λίβερπουλ φέτος δεν είναι η επίθεσή της. Αλλά η άμυνά της. Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ μπορεί να μην σταματάει να σκοράρει, αλλά πίσω δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα ανέπαφη την εστία της, με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς βαθμούς στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ούτε η επιθετική τριάδα των Reds είναι κάτι σπουδαίο, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος στράικερ έκανε μία σύγκριση ανάμεσα στους Σαντιό Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Μοχάμεντ Σάλαχ και την τριπλέτα που είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Κάρλος Τέβες, Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνον.

«Σίγουρα πρόκειται για μία καλή επιθετική τριάδα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι εμείς είχαμε μετάλλια κατάκτησης πρωταθλημάτων, ενώ η τριάδα της Λίβερπουλ δεν μπορεί για κάτι τέτοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ