Φαμπίνιο : «Πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Φαμπίνιο : «Πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Ο Φαμπίνιο έβαλε τέλος στα τα σενάρια αποχώρησης του Σαλάχ από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος είναι πολύ χαρούμενος στους «κόκκινους».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει 13 γκολ στην Premier League και αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ.

Ο Αιγύπτιος φαίνεται πως διανύει πολύ καλή περίοδο στους «κόκκινους», με τον Φαμπίνιο να δηλώνει πως ο Σαλάχ είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, σχολιάζοντας τα σενάρια που τον συνδέουν με πιθανή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τα ονόματα των μεγάλων παικτών πάντα εμπλέκονται σε φήμες. Ο Σαλάχ παίζει στη Λίβερπουλ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Οπότε είναι λογικό να βλέπει το όνομα του να συνδέεται με άλλες ομάδες, ειδικότερα από άλλα πρωταθλήματα.

Όπως και να έχει, τον βλέπω πολύ χαρούμενο στην Λίβερπουλ και ευχαριστημένο με τις φετινές του εμφανίσεις. Είναι απαιτητικός από τον εαυτό του, θέλει να είναι ο καλύτερος, θέλει να βοηθάει την ομάδα και δουλεύει σκληρά για να το πετύχει.

Δεν βλέπω να τον έχει επηρεάσει κάτι. Δεν παρακολουθώ τα νέα, οπότε δεν γνωρίζω για φήμες. Όπως είπα, οι κορυφαίοι παίκτες πάντα συνδέονται με τις κορυφαίες ομάδες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ