Ράσφορντ : «Ο Μουρίνιο μας έμαθε πως να κερδίζουμε πέναλτι»

Ράσφορντ : «Ο Μουρίνιο μας έμαθε πως να κερδίζουμε πέναλτι»

Τον τρόπο με τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο βοήθησε τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζουν πέναλτι, αποκάλυψε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα ήταν αρκετά σημαντική όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος είχε καταφέρει να βάλει το «λιθαράκι» του και σε έναν τομέα που δε γνώριζαν αρκετοί. Σύμφωνα με τον Μάρκους Ράσφορντ, ο Μουρίνιο είχε βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πως να κερδίζουν περισσότερα πέναλτι και να πείθουν τους διαιτητές.

«Θυμάμαι όταν ήταν ο Μουρίνιο προπονητής μας, ήταν γύρω στις 5-6 φορές που θα έπρεπε να είχα κερδίσει πέναλτι αλλά δεν μου τα έδωσαν. Τότε ο Ζοσέ μου μίλησε και μου είπε: «Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ ο ίδιος πως πρέπει να το κερδίσεις, τότε δε θα στο δώσει». Μετά από αυτά τα λόγια, αρχίσαμε να κερδίζουμε περισσότερα πέναλτι», δήλωσε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ