Λέστερ – Σαουθάμπτον 2-0

Λέστερ – Σαουθάμπτον 2-0

Η Λέστερ επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον στο King Power Stadium με σκόρερ τον Μάντισον και τον Μπαρνς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Λέστερ δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σαουθάμπτον στο King Power Stadium, όμως νίκησε με 2-0 και βρίσκεται σταθερά στη διεκδίκηση του τίτλου, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Οι αλεπούδες χωρίς να ανεβάσουν ρυθμούς και παρότι οι άγιοι είχαν τον έλεγχο του ματς, προηγήθηκαν με τον Μάντισον και με τέρμα του Μπαρνς στις καθυστερήσεις κλείδωσε τη νίκη.

Στο 19ο λεπτό ο ΜακΚάρθι έσωσε μετά από σουτ του Μπαρνς, ενώ στο 24’ ήταν η σειρά του Σμάιχελ να πει όχι σε σουτ του Άνταμς και στο 38’ ο Μάντισον πάτησε περιοχή από δεξιά και με τρομερό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0. Στο 41’ ο ΜακΚάρθι και πάλι, κατέβασε ρολά μετά από Γουόρντ Πράουζ ενώ στο 47’ ο Σμάιχελ απέκρουσε το σουτ του Γουόρντ Πράουζ.

Στο 73ο λεπτό η Σαουθάμπτον άγγιξε την ισοφάριση στο 73ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Ελουντουλού και στο 75’ ο Μπεντνάρεκ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μπαρνς. Και στο 90+5′ ο έκανε το 2-0 με όμορφο πλασέ στην κόντρα.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Τζάστιν, Φοφανά (52’ Σογιουντσού), Ολμπράιτον, Μάντισον (76’ Αγιόθε Πέρεθ), Τίλεμανς, Μπαρνς, Εντιντί, Βάρντι (90+1′ Ιεανάτσο)

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Στίβενς, Μπέρτραντ, Σμόλμποουν (61’ Ενλουντουλού), Γουόρντ Πράουζ, Ντιαλό (87’ Bαλέρι), Άρμστρονγκ, Άνταμς (72’ Λονγκ), Γουόλκοτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ