Κλοπ : «Ακόμα και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ απ’ ότι στο Μάντσεστερ»

Κλοπ : «Ακόμα και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ απ’ ότι στο Μάντσεστερ»

Απολαυστικός για ακόμη μια φορά ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του για το σημερινό ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν σήμερα (17/1) τα ξίφη τους, στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League.

Δυο ομάδες που μάχονται για το πρωτάθλημα της εφετινής σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει για την κρισιμη αναμέτρηση.

Ο κόουτς των Reds ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως ακόμα και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ απ’ ότι στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός προπονητής:

Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς θα ήταν στο Μάντσεστερ. Ούτε μια φορά, ούτε ένα δευτερόλεπτο. Επειδή είμαι εντάξει εδώ, είμαι στο σωστό μέρος. Νομίζω ότι μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ από ότι στο Μάντσεστερ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για την πορεία της ομάδας του.

«Το βρίσκω ευκολότερο να είμαι αυτός που κυνηγάει, εκείνος που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, ίσως επειδή δεν ήμουν πολύ πιο συχνά στη ζωή μου το αντίθετο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν και τις δύο καταστάσεις αρκετά καλά. Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας, αυτό σημαίνει στην προπόνηση, και αυτό κάνουμε εμείς. Δεν πρόκειται να πούμε στα παιδιά «πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες» γιατί αυτό δεν βοηθά, πραγματικά. Σημασία έχει να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε τρελαθούμε στην επίθεση και να βάλουμε όλα τα παιδιά μας στην περιοχή. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Πρέπει ακόμα να υπάρχει ισορροπία. Αλλά η εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά είναι τεράστια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, και θα είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ