Λίβερπουλ : Τον πρώτο λόγο για Λεμάρ

Λίβερπουλ : Τον πρώτο λόγο για Λεμάρ

Η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί για την απόκτηση του Τομά Λεμάρ το καλοκαίρι.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία και το Λίβερπουλ από το καλοκαίρι είναι ο Τομά Λεμάρ. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο η διοίκηση των κόκκινων επιμένει για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μονακό για την επέκταση της συνεργασίας τους που εκπνέει το 2020, με τον Γάλλο άσο να κοιτάει προς το «Άνφιλντ».

Μπορεί η μεταγραφή του να μην προχώρησε τον Γενάρη, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Κουτίνιο, ωστόσο οι Άγγλοι φέρονται να συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι η προσφορά τους ύψους 85 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Μονακό αρνήθηκε το καλοκαίρι να παραχωρήσει τον Λεμάρ, παρά τις επίμονες προσπάθειες της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ, το ίδιο έπραξε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως στο τέλος της εφετινής σεζόν είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του, αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Λεμάρ είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Καέν. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον είχε εντοπίσει σε ηλικία 17 ετών το 2013, όμως τον πρόλαβε η Μονακό. Ετσι έγινε μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, το δίδυμο που οδήγησε την ομάδα του πριγκιπάτου στο πρωτάθλημα Γαλλίας και στους «4» του Champions League.

Είναι αριστεροπόδαρος, γεννημένος το Νοέμβριο του 1995 μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και ως επιτελικός χαφ. Την περασμένη σεζόν είχε 9 γκολ και 10 ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ μετά το Μουντιάλ το κόστος της απόκτησης του αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ