Γκουαρντιόλα : «Θα πιώ ένα καλό ποτήρι κρασί και μετά θα σκεφτώ την Άστον Βίλα»

Γκουαρντιόλα : «Θα πιώ ένα καλό ποτήρι κρασί και μετά θα σκεφτώ την Άστον Βίλα»

Η Μάντσεστερ Σίτι ανεβαίνει στη βαθμολογία, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μιλά για τίτλο και βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε (4-0) την Κρίσταλ Πάλας και έφτασε στη δεύτερη θέση (που μοιράζεται με τη Λέστερ), δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο (18 έναντι 17).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που σήμερα γιορτάζει τα 50α του γενέθλια, είναι αήττητη σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος από το Νοέμβριο, όταν έχασε (2-0) από την Τότεναμ και έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

«Ήμασταν καλοί, υπομονετικοί και αποφασιστικοί. Η Κρίσταλ Πάλας στην αρχή αμύνθηκε καλά. Μια σημαντική νίκη, είμαι χαρούμενος. Κάνουμε λίγα λάθη στην άμυνα και αυτό φέτος είναι σημαντικό», είπε ο Γκουαρντιόλα και συμπλήρωσε:

«Δεν θέλω να στείλω μηνύματα. Είναι η Άστον Βίλα την Τετάρτη. Είναι ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πριν από μερικές εβδομάδες ήμασταν πίσω από τη Λίβερπουλ, κερδίσαμε μερικά παιχνίδια και είμαστε εδώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Τώρα θα πιώ ένα καλό ποτήρι κρασί και μετά θα σκεφτώ την Άστον Βίλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ