Λίβερπουλ – Μπέρνλι 0-1 : Απίθανη «κηδεία» της Μπέρνλι στο Άνφιλντ και… χαμόγελα στο Μάντσεστερ!

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 0-1 : Απίθανη «κηδεία» της Μπέρνλι στο Άνφιλντ και… χαμόγελα στο Μάντσεστερ!

Μέγα κάζο για τη Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκεται σε κρίση! Οι Reds ηττήθηκαν (0-1) από τη Μπέρνλι στο Άνφιλντ, συμπλήρωσαν 5 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και βλέπουν την κορυφή να... απομακρύνεται επικίνδυνα. Πρώτη εντός έδρας ήττα στην Premier League μετά τον Απρίλη του 2017 για τη Λίβερπουλ!

Απίστευτα πράγματα στο Νησί, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ να… καταρρέει! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε (0-1) από τη Μπέρνλι και βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Είναι μεγάλο το κάζο για το σύνολο του Κλοπ που παραμένει χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ στην Premier League μέσα στο 2021. Πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο για τους Reds, που γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα (για το πρωτάθλημα) μετά τον Απρίλη του 2017! Φοβερές καταστάσεις, με τις ομάδες του Μάντσεστερ να χαμογελούν. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή με 40 βαθμούς, στο +6 από τη Λίβερπουλ, ενώ η Σίτι είναι 2η με 38, αλλά με ματς λιγότερο.

Οι Reds δε σηκώνουν κεφάλι με τίποτα και το έργο τους για τη διατήρηση των κεκτημένων στο Νησί γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Στο 7ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Μανέ πήρε την κεφαλιά αλλά η άμυνα της Μπέρνλι έδιωξε στη γραμμή ενώ στο 13’ ο Άλισον έκανε τραγικό λάθος, ο Μπαρνς σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Βραζιλιάνος πρόλαβε να σώσει.

Στο 43ο λεπτό ο Μι έκανε το λάθος, ο Οριγκί έφυγε μόνος με τον Πόουπ, αλλά το πλασέ του τράνταξε τη συμβολή των δοκών

Στο 64’ μετά από γύρισμα του Σαλάχ από δεξιά, ο Μανέ πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι.

Επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90΄, ήρθε το σοκ στο Άνφιλντ.  Ο Άλισον έκανε πέναλτι στον Μπαρνς και ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Ετσι, η Μπέρνλι έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, με τη Λίβερπουλ να έχει μπροστά της πλέον ένα… βουνό.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Ματίπ, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο, Τσάμπερλεϊν (57’ Σαλάχ), Σακιρί (84’ Σακιρί), Μανέ, Οριγκί (57’ Φιρμίνο)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Γουέστγουντ, Τέιλορ (49’ Πίτερς), Μπρέιντι (65’ Γκούντμουντσον), Μπράουνχιλ, Μπαρνς, Γουντ, ΜακΝέιλ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ