Κλοπ : «Δεν άλλαξαν οι παίκτες μέσα σε μια βραδιά»

Κλοπ : «Δεν άλλαξαν οι παίκτες μέσα σε μια βραδιά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι οι «κόκκινοι» έφτασαν σε ένα πολύ χαμηλό σημείο, αλλά τώρα είναι ώρα να ανακάμψουν.

Η Λίβερπουλ διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, καθώς δεν έχει βρει νίκη στα 5 τελευταία ματς, ενώ έχει μείνει χωρίς γκολ στα 4 τελευταία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας ότι συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε «υπέροχους χαρακτήρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

«Χάσαμε αυτό το παιχνίδι και ήταν πραγματικά ένα χαμηλό επίπεδο απόδοσης από εμάς. Δεν σκέφτηκα σε καμία περίπτωση: «Ποιος νοιάζεται». Όταν γυρίζω πίσω, δεν μπορώ να βρω για ποιον λόγο χάσαμε τον αγώνα, όμως τον χάσαμε. Συνέβη και κάποιες φορές πρέπει να φτάσεις πολύ χαμηλά, για να αλλάξεις πραγματικά τα πράγματα και αυτό θα προσπαθήσουμε σίγουρα να κάνουμε τώρα.

Αν είχαμε κερδίσει ένα κακό παιχνίδι, ο κόσμος θα έλεγε: «Οκ, δεν ήταν το ποδόσφαιρο που παίζουν συνήθως, όμως βρίσκονται ξανά στην σωστή τροχιά αποτελεσμάτων. Αυτό όμως δεν σε βοηθά μακροχρόνια.

Φαντάζομαι πως πολλοί άνθρωποι μας σκέφτονται αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα. Μερικές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες και δεν είναι αμέσως έτοιμοι για αυτές και άλλες φορές δεν ξέρεις καν τι πρόκληση ακολουθεί. Αυτή είναι μια πρόκληση που δεν θα θέλαμε να έχουμε.

Ήταν απολύτως απίστευτο να την έχουμε; Όχι, ειδικότερα στην κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε. Οι παίκτες παραμένουν υπέροχοι άνθρωποι και όλοι τους έχουν υπέροχους χαρακτήρες. Όλοι τους έκαναν πραγματικότητα αυτά που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και δεν άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα. Παραμένει ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ