Λέστερ : Γύρισε στις προπονήσεις ο Μαχρέζ

Λέστερ : Γύρισε στις προπονήσεις ο Μαχρέζ

Επιστροφή στις προπονήσεις της Λέστερ για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αλγερινός φορ ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους «πολίτες», αλλά τελικά η διοίκηση της Λέστερ δεν του επέτρεψε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να […]

Επιστροφή στις προπονήσεις της Λέστερ για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αλγερινός φορ ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους «πολίτες», αλλά τελικά η διοίκηση της Λέστερ δεν του επέτρεψε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Μαχρέζ έγινε έξαλλος από την εξέλιξη αυτή και έμεινε την τελευταία εβδομάδα εκτός προπονήσεων, με τη διοίκηση να του ετοιμάζει πρόστιμο 200 χιλιάδων λιρών. Τελικά μεταπείστηκε και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του κόουτς των «αλεπούδων», Κλοντ Πιέλ, για το αυριανό ματς στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας το 2016 κοστολόγησαν τον Μαχρέζ πάνω από 100 εκατ. ευρώ, με τους πρωτοπόρους της Premier League να αποσύρονται από το παιχνίδι της απόκτησής του και την τελευταία τους πρόταση να μην υπερβαίνει τα 75 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ