Κλοπ : «Για να νικήσεις στο Ολντ Τράφορντ πρέπει να είσαι top»

Κλοπ : «Για να νικήσεις στο Ολντ Τράφορντ πρέπει να είσαι top»

O Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από τη Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι πρέπει να πιάσει top απόδοση μια ομάδα στο Ολντ Τράφορντ για να πάρει τη νίκη.

Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε, από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού ηττήθηκε 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται πως η ομάδα του δεν είχε την απόδοση που χρειαζόταν για να νικήσει μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Πρόκειται για ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, για τους πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Γερμανό, πάντως, να υποστηρίζει πως δεν χρειάζεται ανησυχία.

Σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι, ο Κλοπ τόνισε: «Η αρχή του αγώνα ήταν καλή, κάναμε πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Χάσαμε τη μπάλα στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας.

Ήταν καλά που θέλαμε να σκοράρουμε αλλά εκείνοι έβαλαν τρία γκολ. Θα πρέπει να πεισμώσουμε και να κάνουμε τα σωστά πράγματα ξανά και ξανά. Είμαστε ενωμένοι όλοι, παίκτες και προπονητής, στο 100%.

Ουδείς παίκτης σκέφτεται τι έγινε τα τελευταία χρόνια, προσπαθούμε απλά να παίρνουμε τις νίκες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μας».

Ο Κλοπ συνέχισε, λέγοντας πως «μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα από το ματς, από το κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να μαθαίνουμε. Το ματς ήταν καλό για τον Μο Σαλάχ, για την ψυχολογία του. Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό που δώσαμε απόψε (σ.σ. χθες).

Είχαμε αρκετές καλές στιγμές και κάποια λάθη στις φάσεις των γκολ. Αν θες να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο θα πρέπει να είσαι στο τοπ και εμείς δεν ήμασταν. Το ματς αυτό ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για αυτό που θα συναντήσουμε κόντρα στην Τότεναμ.

Μία ομάδα που επίσης δεν είναι κακή στις αντεπιθέσεις. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που πήραμε από το ματς με την Γιουνάιτεντ και θα ετοιμαστούμε για την Τότεναμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ