Γκουαρντιόλα : «Θα φύγει ο Γκαρσία από τη Σίτι»

Γκουαρντιόλα : «Θα φύγει ο Γκαρσία από τη Σίτι»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Έρικ Γκαρσία θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, παραδέχτηκε πως ο Ερικ Γκαρσία θα φύγει στο τέλος της σεζόν, καθώς δεν πρόκειται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο 19χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι κορυφαίος στόχος της Μπαρτσελόνα για την αμυντική γραμμή της, αλλά τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, λόγω της πανδημίας, αλλά και η αναβολή των προεδρικών εκλογών για τις 7 Μαρτίου, «φρέναρε» την υλοποίηση της μεταγραφής, η οποία θα γίνει τελικά το καλοκαίρι.

«Πιστεύω πως ο Ερικ έχει πάρει την απόφαση του να φύγει στο τέλος της σεζόν. Αν υπάρξει πρόταση για τώρα, αφορά άλλες ομάδες», τόνισε ο διάσημος Καταλανός τεχνικός. Να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος απέρριψε ξανά την πρόταση του αγγλικού συλλόγου για νέο συμβόλαιο, καθώς έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Καταλονίας.

Ο Γκαρσία, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό των «σίτιζενς», ενώ την περίοδο 2019-20 έκανε ντεμπούτο στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ