Athletic : «Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Παπασταθόπουλο»

Athletic : «Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Παπασταθόπουλο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε και ο 32χρονος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Η Λίβερπουλ είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας «Athletic», αλλά οι συζητήσεις παρέμειναν σε πρώιμο στάδιο και η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Ο 32χρονος στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, δεν υπολογιζόταν από τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ και οι «κόκκινοι» μπήκαν σε σκέψεις για να τον αποκτήσουν, καθώς ο Κλοπ είχε δουλέψει μαζί του στο παρελθόν στη Ντόρτμουντ και η Πρωταθλήτρια Αγγλίας «πονάει» στην αμυντική της γραμμή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπήρξε απλώς μια διερευνητική επαφή με τον Σωκράτη και οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, ενώ τονίζεται ότι ο Έλληνας αμυντικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ