Τσέλσι : Ανήσυχος για Μοράτα ο Κόντε, πονάει ακόμα στη μέση ο Ισπανός

Τσέλσι : Ανήσυχος για Μοράτα ο Κόντε, πονάει ακόμα στη μέση ο Ισπανός

Ο Αλβάρο Μοράτα αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα στη μέση, οι ενοχλήσεις δεν λένε να υποχωρήσουν και ο Αντόνιο Κόντε επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου πως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση του Ισπανού στράικερ.

O Αλβάρο Μοράτα αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 65.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, μέχρι τώρα, ωστόσο, δεν τα έχει καταφέρει. Αυτό, λόγω -κυρίως- ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση, με τους πόνους να μην λένε να υποχωρήσουν.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας (12/2, 22:00) με την Γουέστ Μπρομ για την 27η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την κατάσταση του Ισπανού στράικερ.

«Μιλάμε πολύ για τα κακά αποτελέσματα όμως μερικές φορές ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση με τον Μοράτα. Παίκτες σαν αυτόν, που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, λείπουν για αρκετό καιρό. Έχει ένα πρόβλημα, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να ξεπεράσει τους πόνους στη μέση του. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Είμαι λίγο ανήσυχος. Ξέρετε καλά τη σημαντικότητα αυτού του ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Μοράτα έχει αγωνιστεί 31 φορές φέτος (12 γκολ, 4 ασίστ), τελευταία εξ αυτών στις 17 Ιανουαρίου κόντρα στη Νόριτς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Τσέλσι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως οι Μπλε του Λονδίνου είναι ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης το πρωταθλήματος, όντας στο -19 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στους 16 του Champions League η κληρωτίδα έφερε απέναντί τους την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ