Συνέχισαν με νίκες Γουέστ Χαμ και Λιντς

Συνέχισαν με νίκες Γουέστ Χαμ και Λιντς

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με σκορ 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Λιντς πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-1 επί της Νιουκάστλ.

Εύκολο βράδυ είχε η Γουέστ Χαμ η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 της Κρίσταλ Πάλας παρότι βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς στο σκορ, ενώ η Λιντς πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Νιουκάστλ με σκορ 2-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Έτσι τα «σφυριά» βρίσκονται πλέον στην τέταρτη θέση με παιχνίδι περισσότερο. Όσο για την Λιντς παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς και τη 12η θέση.

Στο «Σέλχαστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας άνοιξε το σκορ με τον Ουιλφρέντ Ζαχά στο 3′, με την Γουέστ Χαμ να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 9′ με τον Σούτσεκ. Ο ίδιος παίκτης έκανε ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 25′ για το 2-1.

Με τη συμπλήρωση 65΄ αγώνα τα «σφυριά» τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντόουσον σκοράρει δίνοντας… αέρα δύο γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Πάλας ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-2 με τον Μπατσουαγί.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Γουόρντ, Μίτσελ, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ, Τάουνσεντ (66’ Μπατσουαγί), Εζέ, Μιλιβόγιεβιτς (72’ Ρίντεβαλντ), Μπεντεκέ (72’ Αγιού), Ζαχά

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Τσουφάλ, Αντόνιο (83′ Γιαρμολένκο), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Μπενραχμά (87′ Νόουμπλ), Μπόουεν (81′ Φρέντερικς)

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Λιντς προηγήθηκε στο 17′ με γκολ του Ραφίνια. Η ισοφάριση ήρθε από τον Αλμίρον για τις «καρακάξες» στο 57′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χάρισον έδωσε ξανά το προβάδισμα στο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και έτσι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Σερ, Λασέλς, Λιούις, Μέρφι (65’ Σεν Μαξιμέν), Χέιντεν, Φρέιζερ (77’ Γκέιλ), Χέντρικ, Σέλβεϊ, Αλμιρόν, Γουίλσον

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Αλιόσκι (56’ Κλιχ), Γιορέντε (10’ Στρόικ), Κούπερ, Φίλιπς, Ραφίνια, Ντάλας, Ροδρίγο, Χάρισον, Μπάμφορντ (60′ Ρόμπερτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ