Λέστερ : «Για τη Λέστερ θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο Μαχρέζ

Λέστερ : «Για τη Λέστερ θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ μετά από αρκετές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις της Λέστερ και δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να τα δώσει όλα για τις «αλεπούδες».

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ωστόσο, η διοίκηση της Λέστερ δεν το επέτρεψε αυτό, με αποτέλεσμα ο Αλγερινός σούπερ σταρ να «χαθεί» από προσώπου γης και να απουσιάζει από τις προπονήσεις του συλλόγου.

Ωστόσο, φαίνεται πως μετά από πιέσεις άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί και πάλι στο προπονητικό κέντρο της Λέστερ, δηλώντας ότι από εδώ και πέρα θα τα δώσει όλα.

«Τις τελευταίες ημέρες άτομα που ισχυρίζονται πως είναι φίλοι μου μίλησαν για πράγματα που δεν τα ξέρουν. Έτσι πολλοί έκαναν εικασίες χωρίς να τσεκάρουν το θέμα. Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω το τοπίο και τους λόγους που ήμουν εκτός γιατί τα υπόλοιπα δεν είναι αληθή. Δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε αυτά που λέγονται γιατί ούτε εγώ ούτε οι εκπρόσωποί μου.

Η Λέστερ ήξερε τι θέλω και είχε γνώση γι’ αυτά που ήθελα να κάνω είτε μέσω εμού είτε μέσω των εκπροσώπων μου. Ήμουν μέλος της Λέστερ όταν έφτασε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες όπως η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, η κατάκτησή της και η συμμετοχή στο Champions League. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι και πάντα έδινα το 100% για τον σύλλογο, τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου.Όσον θα μου ζητείται να είμαι παίκτης της Λέστερ θα δίνω πάντα όλο μου το είναι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ