Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vids)

Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vids)

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και συνεχίζει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League συνεχίζει τον… χαβά του! Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» και πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα. Στα άλλα δύο ματς, Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, ενώ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 1-0 τη Γουλβς.

Οι «πολίτες» με αυτή τη νίκη έφτασαν τις 12 σερί σε όλες τις διοργανώσεις και έγραψαν ιστορία, καθώς το πετυχαίνουν για πρώτη φορά αυτό. Σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ο Γκάμπριελ Ζεσούς στο 9′, ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του.

Η Μάντσεστερ Σίτι πλέον βρίσκεται στο +4 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, +5 από τη Λέστερ και +7 από τη Λίβερπουλ, με όλες αυτές τις ομάδες να έχουν παίξει από 20 ματς φέτος μέχρι στιγμής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Φόντεν, Φεράν Τόρες (90’ Ρόδρι), Γκάμπριελ Ζέσους

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (78’ ΜακΜπέρνι), Ιγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλικ, Νόργουντ, Λούντστραμ, Μπερκ (78’ Σαρπ), Μπρούστερ (62’ ΜακΓκόλντρικ).

Στα άλλα παιχνίδια που τελείωσαν την ίδια ώρα με εκείνο της Σίτι, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 1-0 της Γουλβς με σκόρερ τον Έζε στο 60΄και ανέβηκε στην 13η θέση με 26 βαθμούς, ενώ ισόπαλες με σκορ 2-2 ήρθαν Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ (Μπάρτλεϊ 47, Περέιρα 66′ – Ρέιντ 10′, Καβαλέιρο 77′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ