Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9-0 (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9-0 (vids)

Φοβερά πράγματα στην Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι διέλυσαν με 9-0 την Σαουθάμπτον, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακόμα… σκοράρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ «γάζωσε» με 9 γκολ την Σαουθάμπτον για την 22η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι διέλυσαν την αντίπαλό τους, έφτασαν τους 44 βαθμούς και έπιασαν στην κορυφή της Μάντσεστερ Σίτι (44β.), η οποία όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον παρέμεινε στην 12η θέση στους 29 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από την αρχή του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο, αφού στο δεύτερο λεπτό ο Γιάνκεβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τέσσερα στο ημίχρονο…

Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή για την Σαουθάμπτον, καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Γιάνκεβιτς έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον ΜακΤόμινεϊ και ο διαιτητής της αναμέτρησης τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Γιουνάιτεντ πήρε αμέσως τα ηνία του παιχνιδιού και στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γουάν Μπισάκα. Ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Μπισάκα με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν τοι 2-0 με τον Ράσφορντ. Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με αυτό το γκολ μάλιστα ξεπέρασε τον Ερίκ Καντονά στη λίστα των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Στο 34’ ο Ράσφορντ από εκτελεστής έγινε δημιουργός, σέντραρε από δεξιά και ο Μπεντνάρεκ με αυτογκόλ έκανε το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Καβάνι με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 42’ ο Ντιν έδωσε πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ, αλλά στη συνέχεια το πήρε πίσω. Ετσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 4-0.

Αλλα πέντε στο δεύτερο…

Στο 53’ η Σαουθάμπτον σκόραρε με Τσε Άνταμς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 69’ η Γιουνάιτεντ πέτυχε πέμπτο γκολ με τον Μαρσιάλ. Ο Φερνάντες έδωσε στον συμπαίκτη του, αυτός κατέβασε ωραία, γύρισε και σούταρε για το 5-0. Δύο λεπτά αργότερα ο ΜακΤόμινεϊ με συρτό σουτ από μακριά έκανε το 6-0. Στο 86’ ο Ντιν έδωσε πέναλτι στη Γιουνάιτεντ σε μαρκάρισμα του Μπεντνάρεκ στον Μαρσιάλ και μάλιστα απέβαλε τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έκανε το 7-0 από την άσπρη βούλα.

Στο 90′ ο Μπισάκα σέντραρε από δεξιά και ο Μαρσιάλ στο δεύτερο δοκάρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0’, με τον Τζέιμς στο 90+3’ να διαμορφώνει το τελικό 9-0.

ΓΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Σο (46’ Φαν ντε Μπεκ), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Ράσφορντ (Τζέιμς), Γκρίνγουντ, Καβάνι (46’ Μαρσιάλ)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Στίβενς, Μπέρτραντ, Ράμσεϊ Μπεντνάρεκ, Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράουζ, Ντζενεπό (78’ Τσάπτσετ), Γιάνκεβιτς, Ινγκς (70’ Ρέντμοντ), Άνταμς

Διπλό για την Κρίσταλ Πάλας

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Τρίτης, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Νιούκαστλ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Σέλβι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 21’ με τον Ριντερβαλντ και στο 25’ έφεραν τούμπα το παιχνίδι με τον Κέιχιλ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Κρίσταλ Πάλας να φεύγει με το τρίποντο της νίκης.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Σερ, Κλαρκ (89′ Κάρολ), Μανκίγιο (77’ Γκέιλ), Λιούις, Χέιντεν, Σέλβεϊ, Χέντρικ (63’ Σεν Μαξιμέν), Αλμιρόν, Φρέζερ, Γουίλσον

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Νταν, Κλάιν, Ρίντεβαλντ (90+2′ Κουγιατέ), Μιλιβόγιεβιτς, Εζέ, Ζαχά (58’ Τάουνσεντ), Αγιού, Μπατσουαγί (73’ Μπεντεκέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ