Χάσενουτλ : «Φρικτό ξεκίνημα και φρικτό τέλος»

Χάσενουτλ : «Φρικτό ξεκίνημα και φρικτό τέλος»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του ο κόουτς της Σαουθάμπτον.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της Premier League, η Σαουθάμπτον γνώρισε συντριβή με 9 γκολ διαφορά, χάνοντας (9-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Traford».

Είχε προηγηθεί εκείνη το 2019, όταν ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, εντός έδρας από τη Λέστερ. «Ένα φρικτό ξεκίνημα, ένα εξίσου φρικτό τέλος. Φυσικά είμαστε επίσης απογοητευμένοι που χάσαμε τόσο νωρίς τον Μπέντναρεκ με μια κόκκινη κάρτα. Η Γιουνάιτεντ σκόραρε πολύ εύκολα. Για 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια τα πέντε γκολ σε 15 λεπτά είναι πάρα πολλά», είπε ο τεχνικός της ομάδας, Ραλφ Χάσενουτλ.

«Ακόμα κι αν είμαστε με δύο παίκτες λιγότερους, έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι εύκολο όταν έχεις να παίξεις σχεδόν 90 λεπτά με δέκα παίκτες σε ένα γήπεδο σαν αυτό. Είχαμε ήδη αυτήν την εμπειρία στην Premier League, δεχόμενοι εννέα γκολ. Είναι πολύ απογοητευτικό, αλλά σηκωθήκαμε μία φορά και θα το κάνουμε ξανά», πρόσθεσε ο Αυστριακός προπονητής της Σαουθάμπτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ