Κλάτενμπεργκ : «Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Νταβίντ Λουίζ»

Κλάτενμπεργκ : «Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Νταβίντ Λουίζ»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ διαφώνησε με την απόφαση του διαιτητή στο Γουλβς - Άρσεναλ, τονίζοντας ότι έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Νταβίντ Λουίζ, μιας και το πάτημα γίνεται άθελά του.

Λανθασμένη χαρακτηρίζει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ την αποβολή του αμυντικού της Άρσεναλ στον αγώνα με τη Γουλβς Οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν 2-1 από τη Γουλβς με ανατροπή, έχοντας ως μοιραίο τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος χρεώθηκε πέναλτι και κόκκινη για το μαρκάρισμα στον Γουίλιαν Ζοσέ από τον διαιτητή Κρεγκ Πόουσον.

Ο Κλάτενμπεργκ πάντως διαφώνησε, μέσω της αρθρογραφίας του στη Daily Mail, με την απόφαση του συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Νταβίντ Λουίζ, μιας και το πάτημα γίνεται άθελά του.

Συγκεκριμένα ο αρχιδιαιτητής της ελληνικής ΚΕΔ σημειώνει μεταξύ άλλων πως:

«Ο Νταβίντ Λουίζ λανθασμένα αποβλήθηκε μετά το πέναλτι που έδωσε στην Γουλβς, θα έπρεπε να είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα. Ο αμυντικός της Άρσεναλ έκανε άθελά του επαφή με τον Γουίλιαν Ζοσέ την ώρα που ο παίκτης της Γουλβς είχε κατεύθυνση προς την εστία και αυτό προκάλεσε την πτώση του. Ουδείς αμφισβητεί πως υπάρχει φάουλ και ο καταλογισμός του πέναλτι ήταν η σωστή απόφαση.

Παρόλα αυτά υπάρχει ο κανονισμός που προστατεύει τις ομάδες από το να σφυρίζεται πέναλτι εις βάρος τους και ταυτόχρονα να χάνουν παίκτη τους με κόκκινη κάρτα αν είχε γίνει προσπάθεια του παίκτη να πάει για τη μπάλα. Ο Λουίζ προσπαθούσε να προλάβει τον Ζοσέ και το φάουλ του δεν έγινε εσκεμμένα. Αυτό το περιστατικό απαιτεί να δοθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής και ο VAR πήραν λάθος απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ