Σόκαρε τη Λίβερπουλ η Μπράιτον (0-1)

Σόκαρε τη Λίβερπουλ η Μπράιτον (0-1)

Η Μπράιτον επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και έδωσε ένα δυνατό... χαστούκι στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μπράιτον επικράτησε με σκορ 1-0 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την 22η αγωνιστική της Premier League και… έκοψε τα πόδια των κόκκινων στην προσπάθεια τους για κατάκτηση του τίτλου.

Σκόρερ της μοναδικής αναμέτρηση ήταν ο Αλσάτε που σημείωσε το ένα και μοναδικό για τους φιλοξενούμενους, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν μόλις ένα σουτ εντός εστίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαίριες για γκολ, με τους «γλάρους» όμως να είναι εκείνοι που ήταν πιο απειλητικοί έχοντας περισσότερες τελικές στο 45λεπτο, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυναμικά και το δεύτερο μέρος πιέζοντας για το πολυπόθητο γκολ που θα της έλυνε τα χέρια. Όμως η Μπράιτον ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 56′ με τον Αλσάτε να κάνει το 1-0.

Όσο κι αν προσπάθησαν οι κόκκινοι στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε το γκολ της ισοφάρισης, με τη Μπράιτον να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
Φούλαμ-Λέστερ 0-2
Λιντς-Έβερτον 1-2
Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 1-3
Λίβερπουλ-Μπράιτον 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ