Η «τρελή» φετινή Premier League! (pics & vids)

Η «τρελή» φετινή Premier League! (pics & vids)

Ποιός θα το φανταζόταν πως μετά από 22 αγωνιστικές, η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα βρισκόταν στο -7 από την κορυφή και θα δεχόταν 7 γκολ από την Άστον Βίλα, η Γουέστ Χαμ του Μόγιες θα ήταν στο -2 από την τετράδα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επικρατούσε της Σαουθάμπτον με το εκκωφαντικό 9-0! Αυτή είναι η φετινή «τρελή» Premier League!

Μία από τις πιο «τρελές» χρονιές -εάν όχι η πιο… τρελή- ζει η ανθρωπότητα. Μία χρονιά που δεν είναι πρωτόγνωρη μόνο για την κοινωνία αλλά και για τον αθλητισμό. Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στα γήπεδα της Αγγλίας και στην Premier League. Και μπορεί οι Άγγλοι να έχουν συνηθίσει σε μεγάλα σκορ και αποτελέσματα, ωστόσο ακόμη και για αυτούς τα φετινά δεν είναι φυσιολογικά.

Ποιός θα το φανταζόταν πως μετά από 22 αγωνιστικές, η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα βρισκόταν στο -7 από την κορυφή και θα δεχόταν 7 γκολ από την Άστον Βίλα, η Γουέστ Χαμ του Μόγιες θα ήταν στο -2 από την τετράδα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επικρατούσε της Σαουθάμπτον με το εκκωφαντικό 9-0! Αυτή είναι η φετινή «τρελή» Premier League!

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 2-5

Image result for man city leicester 2-5

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη ήρθε κόντρα στην πλέον πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι οι «πολίτες» προηγήθηκαν νωρίς με τον Μαχρέζ, η Λέστερ του Ρότζερς κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και με χατ-τρικ του Βάρντι «άλωσε» το «Έτιχαντ» και επικράτησε με το τρομερό 5-2. Μία ήττα που θορύβησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς η Σίτι απέκτησε τον Ρούμπεν Ντίας και από τότε δεν είδε ποτέ ξανά πίσω, αφού τη δεδομένη στιγμή η Σίτι είναι στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-6

Image result for manchester united tottenham 1-6

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδεχόταν την Τότεναμ του Μουρίνιο στο «Όλντ Τράφορντ», ωστόσο κανείς δεν περίμενε αυτό που έμελλε να συμβεί… Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπρούνο Φερνάντες και όλα έδειχναν πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έφταναν σε μία σημαντική νίκη. Τα πράγματα ωστόσο εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά…

Μέσα σε τρία λεπτά τα «σπιρούνια» έφεραν «τούμπα» το ματς, κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 4-1! Η ομάδα του Μουρίνιο σκόραρε ακόμη δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 6-1 υπέρ της Τότεναμ να αφήνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα με ανοιχτό το στόμα!

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 7-2

Image result for aston villa liverpool 7-2

Μάλλον το είχε εκείνη η ημέρα, καθώς λίγες ώρες μετά το 6-1 της Τότεναμ επί της Γιουνάιτεντ. Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ σκορπίστηκε στους επτά ανέμους… από τη φοβερή και τρομερή Άστον Βίλα που σόκαρε τον πλανήτη, επικρατώντας της ομάδας του Κλοπ με το απίστευτο 7-2!

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-3

Image result for tottenham west ham 3-3

Ένα από τα πολλά Λονδρέζικα ντέρμπι της σεζόν. Η Τότεναμ είχε καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές στα πρώτα 16 λεπτά του παιχνιδιού και όλα έδειχναν πως τα «σπιρούνια» θα επικρατούσαν εύκολα… Δυστυχώς για την ομάδα του Μουρίνιο κάτι τέτοιο δε συνέβη… Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να τρελάνει την Premier League και μέσα σε 10 λεπτά ισοφάρισε και πήρε τον βαθμό. Από το 82′ μέχρι το 94′ η ομάδα του Μόγιες σκόραρε τρεις φορές!

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-7

Image result for crystal palace liverpool 0-7

Λίγες εβδομάδες μετά την επτάρα από τη Βίλα, η Λίβερπουλ κατάφερε να ξεσπάσει με την Κρίσταλ Πάλας να την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα… Οι «κόκκινοι» επικράτησαν εκτός έδρας απέναντι στην Πάλας με 7-0, προσθέτοντας στη λίστα των φετινών «τρελών» σκορ ακόμη ένα απίθανο αποτέλεσμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 6-2

Image result for manchester united leeds 6-2

Ένα ντέρμπι από τα παλιά… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδεχόταν την ομάδα του Μπιέλσα, Λιντς, δίνοντας στο κοινό ένα ακόμη ντέρμπι με μεγάλη ιστορία. Ένα ντέρμπι στο οποίο γράφτηκε νέα… ιστορία! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χαρίστηκε στη Λιντς και την διέλυσε με 6-2. Μάλιστα αν δεν ήταν στην εστία των φιλοξενούμενων ο Μελιέ τα πράγματα για τα «παγώνια» θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα…

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 0-1

Image result for liverpool vs burnley 0-1

Ο αγώνας στον οποίο το «κάστρο» της Λίβερπουλ έπεσε… Έπειτα από 68 εντός έδρας αήττητα παιχνίδια στο «Άνφιλντ» για την Premier League η Λίβερπουλ ηττήθηκε. Οι πρωταθλητές σοκαρίστηκαν από την Μπέρνλι η οποία «άλωσε» το «Άνφιλντ» και επικράτησε με το 1-0. Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια, ωστέ η Λίβερπουλ να γνωρίσει εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 9-0

Image result for manchester united vs southampton 9-0

Με διαφορά η «βόμβα» της σεζόν! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξε κανένα έλεος απέναντι στη Σαουθάμπτον, διασύροντας την με… 9-0! Ναι, 9-0! Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν την τραγική εικόνα των «αγίων» και σκόραραν εννιά ολόκληρες φορές. Μάλιστα, για τη Σαουθάμπτον αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο που χάνει με το απίθανο 9-0, καθώς την περασμένη σεζόν είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από τη Λέστερ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ