Λίβερπουλ : Οι γκάφες του Άλισον έγιναν πρώτο θέμα στον αγγλικό Τύπο (pics)

Λίβερπουλ : Οι γκάφες του Άλισον έγιναν πρώτο θέμα στον αγγλικό Τύπο (pics)

Ο Άλισον έκανε τραγικά λάθη στο ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, κόστισε την ήττα στην ομάδα του (1-4) και βρίσκεται στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου.

Η Λίβερπουλ υπέστη βαριά ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ το βράδυ της Κυριακής, με τον Άλισον να κάνει δύο σοβαρά λάθη και να βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικού σχολιασμού από τον αγγλικό Τύπο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των «κόκκινων», δίνοντας ουσιαστικά έτοιμα δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Στο 73′, ο Άλισον έστειλε την μπάλα στον Foden, ο οποίος έδωσε στον Γκουντογκάν που έκανε το 1-2 για τη Σίτι, ενώ στο 76′ έκανε ακόμη μια λάθος πάσα, αυτή τη φορά μέσα στην περιοχή του, με τον Μπερνάντο Σίλβα να παίρνει την μπάλα και τον Στέρλινγκ να τη σπρώχνει στα δίχτυα.

Έτσι, τα τραγικά λάθη του 28χρονου απασχόλησαν την αθλητική επικαιρότητα στην Αγγλία, με τα περισσότερα ταμπλόιντ να κάνουν λογοπαίγνιο με το όνομα του Άλισον και την ταινία «Alice in Wonderland», γράφοντας χαρακτηριστικά «Alisson Blunderland».

Δείτε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ