Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 4-1

Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 4-1

Η Χάντερσφιλντ είχε πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, σήμερα όπως έβαλε τέσσερα στην Μπόρνμουθ και πήρε μια σπουδαία νίκη, η οποία την ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε βρει μόλις μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Σήμερα, όμως, η Χάντερσφιλντ πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Μπόρνμουθ (4-1), πανηγύρισε την έβδομη νίκη της και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας από κάτω τη Στόουκ, τη Νιουκάστλ και τη Σαουθάμπτον (παίζει στις 18:30 εντός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πρίτσαρνντ στο 7′ (πρώτο του γκολ στην Premier League), η Μπόρνμουθ ισοφάρισε στο 13′ με τον Στάνισλας (και τα τρία γκολ φέτος τα έχει πετύχει εκτός έδρας), όμως ο Μουνιέ πήρε τη σκυτάλη και με δύο γκολ (27′, 66′) έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Φαν λα Πάρα, με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και διαμόρφωσε το 5-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ