Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 0-3

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 0-3

Η Μπέρνλι πέρασε «αέρας» από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας με 3-0, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 βαθμούς.

Νίκη «χρυσάφι» για την Μπέρνλι! Η ομάδα του Ντάις πήρε μία σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 3-0! Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο», αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες παραμονής στην Premier League, καθώς η διαφορά με τη νίκη αυτήν μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους 11 βαθμούς!

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη παρέμεινε στη 13η θέση με 29 βαθμούς, έχοντας πάντως μία διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς βρίσκεται στο +14.

Φουριόζα μπήκε στην αναμέτρηση η Μπέρνλι που έδειξε από την αρχή πως ήταν αποφασισμένη για τη νίκη. Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Γκούντμουνσον να γράφει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζέι Ροντρίγκες βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουαίτα, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της Μπέρνλι στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού!

Ο Μάθιου Λόουτον ήταν αυτός που «κλείδωσε» οριστικά το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας στο 47ο λεπτό το τελικό 3-0 για την Μπέρνλι.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Νταν, Κλάιν, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Ρίντεβαλντ, Εζέ, Μπεντεκέ (76’ Ματετά), Αγιού, Μπατσουαγί (62’ Τάουνσεντ)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μι (84’ Λονγκ), Λόουτον, Πίτερς (87’ Μπάρντσλεϊ), Ταρκόβσκι, Κορκ, Γκούντμουντσον (72’ Μπρέιντι), Γουέστγουντ, Ροντρίγκες, ΜακΝίλ, Μπαρνς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ