Όταν ο Βενγκέρ επιχείρησε να πάρει τον Βάρντι στην Αρσεναλ

Όταν ο Βενγκέρ επιχείρησε να πάρει τον Βάρντι στην Αρσεναλ

Το 2016 ο Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Άρσεναλ τον Τζέιμι Βάρντι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Ο Τζέιμι Βάρντι παίζει ποδόσφαιρο σχεδόν 20 χρόνια, όμως γνωστός στην… ποδοσφαιρική ηφύλιο, έγινε μόλις το 2014 και σε ηλικία 27 ετών. Σήμερα, ο Αγγλος διεθνής επιθετικός… βαδίζει στα 34, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να… φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς εφέτος έχει σκοράρει ήδη 12 φορές με τα «χρώματα» της Λέστερ.

Ο Βάρντι έγινε διάσημος το 2016 όταν ως το «βαρύ πυροβολικό» της Λέστερ, οδήγησε τις «αλεπούδες» στην μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών σε διασυλλογικό επίπεδο, με την κατάκτηση της premier League.

Ηταν εκείνη η χρονιά, που ο Αρσέν Βεγκέρ προσπάθησε να πάρει τον Βάρντι στην Αρσεναλ, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο «BeIN Sport», ο Αλσατός προπονητής: «Του πρόσφερα πολλά χρήματα για την εποχή. Η Λέστερ μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτοί (σ.σ. οι διοικούντες την ομάδα) δεν ήθελαν να τον χάσουν. Του πρόσφεραν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο με περίπου το ίδιο χρηματικό ποσό, αν όχι μεγαλύτερο».

Κάπως έτσι, ο Βάρντι έμεινε στην ομάδα που αναδείχθηκε και ανέδειξε ποδοσφαιρικά, με την οποία έχει σκοράρει 144 φορές και θα συνεχίσει να το κάνει, τουλάχιστον μέχρι το 2023, όταν θα λήξει το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ