Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Η Γουέστ Χαμ νίκησε εύκολα με 3-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Απτόητη η Γουέστ Χαμ! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες κέρδισε με 3-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και βρέθηκε στην τετράδα αφήνοντας πίσω της τη Λίβερπουλ. Όσο για τις «λεπίδες» έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Στίβενς έκανε πέναλτι στον Ντόουσον αλλά μετά από εξέταση VAR, φάνηκε πως ο Ντόουσον ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης κι έτσι το πέναλτι ακυρώθηκε. Στο 39ο λεπτό ο Λίνγκαρντ ανατράπηκε από τον Μπάσαμ με τον Ράις να αναλαμβάνει το πέναλτι και να κάνει το 1-0.

Στο 58′ μετά από κόρνερ του Κρέσγουελ, ο Ντιόπ με κεφαλιά έκανε το 2-0 με το… κερασάκι στην τούρτα να έρχεται στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Φρέντερικς με όμορφο συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 3-0.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Ντιόπ, Τσουφάλ, Τζόνσον (90+2’ Φρέντερικς), Λαντσίνι (63’ Νόουμπλ), Λίνγκαρντ (82’ Μπενραχμά), Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Στίβενς, Αμπαντού, Ίγκαν (85’ Γιαγκέλκα), Μπογκλ, Νόργουντ (62’ ΜακΜπέρνι), Λούντστραμ, Όσμπορν, ΜακΓκόλντρικ, Σαρπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ