Τσέλσι – Νιούκαστλ 2-0 (vid)

Τσέλσι – Νιούκαστλ 2-0 (vid)

Οι Μπλε επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ με γκολ των Ζιρού και Βέρνερ και ανέβηκαν στην 4η θέση με 42 βαθμούς.

Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η Τσέλσι. Οι Μπλε το βράδυ της Δευτέρας επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 της Νιούκαστλ, για την 24η αγωνιστική της Premier League και με 42 βαθμούς ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Ζιρού στο 31’ και στο 39’ ο Βέρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 3’ απείλησαν με τον Αλόνσο, αλλά ο πορτιέρο της Νιούκαστλ αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στο 6’ ο Αθπιλικουέτα πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γκέιλ έσωσε στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάουντ σέντραρε, ο Έιμπραχαμ πήρε νέα κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 26’ ο Βέρνερ έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 31’ τελικά η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζιρού. Ντάρλοου έκανε κακό διώξιμο και ο Γάλλος επιθετικός από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Μπλε έκαναν το 2-0. Ο  Λασέλς έκανε λάθος εκτίμηση, έστρωσε την μπάλα στον Βέρνερ και αυτός από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 45+2’ η Τσέλσι έφτασε κοντά στο 3-0, αλλά το σουτ του Μάουντ έφυγε άουτ. Στο 47’ και στο 48’ ο Κέπα έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στα σουτ των Χέιντεν και Σέλβεϊ, ενώ στο 59’ το σουτ του Κόβατσιτς πέρασε λίγο έξω. Στο τελευταίο μισάωρο η Τσέλσι πάγωσε τον ρυθμό, ήλεγξε το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη. Την τέταρτη συνεχόμενη, που τη φέρνει στην τετράδα.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Χάντσον Οντόι (78’ Τζέιμς), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Μάουντ (70’ Καντέ), Βέρνερ, Έιμπραχαμ (20’ Ζιρού)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Κλαρκ, Κραφτ, Λασέλς, Λιούις, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν (72’ Φρέιζερ), Γουίλοκ (79’ Κάρολ), Γκέιλ (64’ Ζοέλιντον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ