Premier League : Ποδοσφαιριστής της Χάντερσφιλντ τα αποκάλυψε όλα στον πάγκο (vid)

Premier League : Ποδοσφαιριστής της Χάντερσφιλντ τα αποκάλυψε όλα στον πάγκο (vid)

Την ώρα που η κάμερα έκανε κοντινό στον προπονητή της Χάντερσφιλντ, ένας ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στον πάγκο σηκώθηκε για να βολέψει καλύτερα το σορτσάκι του, με αποτέλεσμα να φανούν τα πάντα!

Ο Πρίτσαρντ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, ο Μουνιέ πήρε τη σκυτάλη και καθάρισε το ματς με δύο γκολ, με τον Φαλ λα Πάρα να βάζει στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα από τα έντεκα βήματα.

Η Χάντερσφιλντ (είχε ένα γκολ στα τελευταία έξι ματς, έβαλε τέσσερα χθες) νίκησε την Κυριακή την Μπόρνμουθ με 4-1 και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, όμως δεν έγινε viral ούτε κάποιο από τα γκολ της, ούτε κάποια ενέργεια ποδοσφαιριστή της. Τουλάχιστον ποδοσφαιριστή της που να βρίσκεται μέσα στις τέσσερις γραμμές!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το γύρο του… Twitter κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα συμβάν που εκτιλύχθηκε στην πλάτη του κόουτς του αγγλικού συλλόγου, Ντέιβιντ Βάγκνερ και μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση.

Την ώρα, λοιπόν, που η BT Sport (έχει τα δικαιώματα της Premier League) έκανε κοντινό πλάνο στον τεχνικό της Χάντερσφιλντ, ένας από τους παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο σηκώθηκε για να φτιάξει το σορτσάκι του, με αποτέλεσμα να το κατεβάσει σχεδόν ολοκληρωτικά και να φανούν… τα πάντα!

Η επίμαχη φάση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ