Ο… κακός Βέρνερ έχει καλύτερα νούμερα από αστέρες της Premier League (pic)

Ο… κακός Βέρνερ έχει καλύτερα νούμερα από αστέρες της Premier League (pic)

Τα στατιστικά του Τίμο Βέρνερ δείχνουν πως τελικά δεν είναι τόσο... κακός, όσο δείχνει...

Ο Τίμο Βέρνερ κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Νιουκάστλ μετά από 100 ημέρες σε αγώνα της Premier League, αφήνοντας πίσω του, 1.000 λεπτά «αφλογιστίας»! Η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη τα «πατήματα» του στην Αγγλία, ωστόσο τα νούμερα δείχνουν πως η κριτική που δέχεται είναι μάλλον υπερβολική…

Αυτό διότι, οι αριθμοί του Βέρνερ δείχνουν πως ο 24χρονος δεν είναι τόσο… κακός, όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Μέχρι στιγμής ο πρώην επιθετικός της Λειψίας έχει καταφέρει να βάλει το «λιθαράκι» του σε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλε», έχοντας 10 γκολ και 9 ασίστ.

Τον ίδιο αριθμό σε γκολ/ασίστ έχει και ο Τζέιμι Βάρντι, ενώ πιο χαμηλά βρίσκονται ποδοσφαιριστές, όπως ο Μανέ (16 γκολ/ασίστ), ο Μαρσιάν (15 γκολ/ασίστ), ο Φιρμίνο (13 γκολ/ασίστ) και ο Ομπαμεγιάνγκ (12 γκολ/ασίστ).

Μάλιστα, ο Βέρνερ φαίνεται πως έχει τον ρόλο της «ήρεμης δύναμης» φέτος στην Τσέλσι. Έχει τις περισσότερες ασίστ (9) από όλους τους «μπλε» και τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι (7), ενώ έχει καταφέρει να δώσει στην Τσέλσι 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ