Μάντσεστερ Σίτι : Νούνιες για αντι-Αγκουέρο θέλει ο Γκουαρδιόλα

Μάντσεστερ Σίτι : Νούνιες για αντι-Αγκουέρο θέλει ο Γκουαρδιόλα

Ο Σέρχιο Αγκουέρο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντάργουιν Νούνιες.

Όπως όλα δείχνουν, το μέλλον το Αγκουέρο δεν ανήκει στο Μάντσεστερ και αυτό έχει κάνει τον Γκουαρδιόλα να «ψάχνεται» ώστε να βρει τον διάδοχο του Αργεντινού άσου. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, στα ραντάρ του Πεπ βρίσκεται η περίπτωση του Νούνιες της Μπενφίκα.

Πρόκειται για έναν Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος χαρακτηρίζεται συχνά ως «wonderkid». Τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπενφίκα, με τους «αετούς» να καταβάλλουν στην Αλμέρια το ποσό των 24 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς, έχει τονίσει ότι ο 21χρονος άσος μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 120 εκατ. ευρώ, με το οποίο παραχωρήθηκε ο Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, οι «πολίτες» πιστεύουν πως με ένα ποσό γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ θα μπορέσουν να φέρουν τον διεθνή φορ στο Έτιχαντ, ενώ την ίδια ώρα ο ατζέντης του νεαρού πιέζει τους Πορτογάλους να έρθουν σε επαφές με την αγγλική ομάδα για την παραχώρηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ