Άστον Βίλα – Λέστερ 1-2

Άστον Βίλα – Λέστερ 1-2

Με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, η Λέστερ «καθάρισε» εύκολα την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και έμεινε προσωρινά μόνη στη 2η θέση της Premier League και στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει το βράδυ.

Σπουδαία νίκη για τη Λέστερ μέσα στο «Βίλα Παρκ» με τις «αλεπούδες» να πατάνε γκάζει για ένα τετράλεπτο και να φεύγουν με το διπλό επικρατώντας με 2-1 της Άστον Βίλα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς εκμεταλλεύτηκε τα δύο γκολ που σκόραρε μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε στο «σακούλι» τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, μένοντας μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο +3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παίζει το βράδυ με τη Νιουκάστλ.

Δεν μπόρεσε να πλησιάσει και άλλο τις ευρωπαϊκές θέσεις η Άστον Βίλα που γνώρισε την εντός έδρας ήττα και έμεινε στην 8η θέση και στο -4 από την 6η Λίβερπουλ, η οποία έχει ωστόσο και δύο αγώνες περισσότερους.

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να «καθαρίσουν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Πρώτα ο Μάντισον με ένα σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0 στο 19ο λεπτό δίνοντας το προβάδισμα στη Λέστερ, με τον Μπαρνς να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα στο 23′.

Μάλιστα, ο Μάντισον κατάφερε να φτάσει στο 7ο του γκολ έξω από την περιοχή από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν. Κανείς άλλος ποδοσφαιριστής της Premier League δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ με σουτ εκτός της περιοχής τις τελευταίες δύο σεζόν.

Το γρήγορο γκολ του Τραορέ στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Ρότζερς κράτησε το 2-1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, φεύγοντας από το «Βίλα Παρκ» με το «τρίποντο».

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Ελ Μοχαμαντί, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίζ (80’ Σανσόν), ΜακΓκίν, Τραορέ, Μπάρκλεϊ (75’ Ράμσεϊ), Ελ Γκαζί (67’ Τρεζεγκέ), Γουότκινς

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Σογιουντσού, Τόμας, Εντιντί, Τίλεμανς (89’ Τσάουντρι), Περέιρα (76’ Αμαρτέι), Μάντισον (65’ Μεντί), Μπαρνς, Βάρντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ