Μουρίνιο : Η χειρότερη συγκομιδή βαθμών στην καριέρα του

Μουρίνιο : Η χειρότερη συγκομιδή βαθμών στην καριέρα του

Την φετινή σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο με την Τότεναμ έχει κάνει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών (81) στην προπονητική του καριέρα σε 50 ματς.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο. Σήμερα οι «πετεινοί» ηττήθηκαν και από την Γουέστ Χαμ (2-1) και πλέον βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς. Μάλιστα, αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα τους και η 4η στα τελευταία 5 ματς στο πλαίσιο της Premier League.

Τα πράγματα για τον Μουρίνιο είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα, καθώς και για τον ίδιο η εν λόγω κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Σε 50 αναμετρήσεις στο τιμόνι των Λονδρέζων έχει μαζέψει 81 βαθμούς, με την συγκεκριμένη συγκομιδή βαθμών να είναι η χειρότερη στην ιστορία του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις προηγούμενες θητείες του στις άλλες ομάδες τα είχε πάει πολύ καλύτερα σχέση με τώρα σε ισάριθμα παιχνίδια. Αναλυτικότερα, με την Πόρτο είχε μαζέψει 124 βαθμούς, με την Τσέλσι 126 και 114 στην δεύτερη θητεία του, με την Ίντερ 113, με την Ρεάλ Μαδρίτης 123 και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 95.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ