Ο Μπρούνο Φερνάντες καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο (pic)

Ο Μπρούνο Φερνάντες καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο (pic)

Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε και έδωσε και ασίστ στο ματς με τη Νιούκαστλ και έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας κάτι που μόνο τρεις θρύλοι της Γιουνάιτεντ έχουν πετύχει.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν και πάλι ο παίκτης που «ξεκλείδωσε» το ματς με τη Νιούκαστλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτός που καθάρισε προκειμένου οι κόκκινοι διάβολοι να πάρουν τη νίκη με 3-1 κόντρα στις καρακάξες. Ο Πορτογάλος μέσος σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ, στον Ντάνιελ Τζέιμς και έγραψε ιστορία, αφού πέτυχε κάτι που έχουν πετύχει τρεις θρύλοι του παρελθόντος στην ιστορία της Γιουναίτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρούνο έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων και ασίστ στην Premier League. Οι υπόλοιποι τρείς που πέτυχαν κάτι τέτοιο, ήταν οι Ερικ Καντονά, Γουέιν Ρούνεϊ και Ντουάιτ Γιορκ.

Παράλληλα με τα 15 τέρματα και τις 11 ασιστ που έχει φέτος, ο ποδοσφαιριστής των «Κόκκινων Διαβόλων», γίνεται ο τρίτος παίκτης που πετυχαίνει από 10+ γκολ και ασίστ μέσα στη σεζόν. Μαζί με τον Χάρι Κέιν και τον Τόμας Μίλερ, είναι πλέον οι μοναδικοί τρεις στην Ευρώπη που κάνουν κάτι τέτοιο με τον Πορτογάλο να συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Δείτε το τρομερό στατιστικό του Μπρούνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ