Λιντς – Σαουθάμπτον 3-0

Λιντς – Σαουθάμπτον 3-0

Η Λιντς θριάμβευσε επί της Σαουθάμπτον με σκορ 3-0 και πλέον βρίσκεται στο -5 από την 6η και την 7η θέση της Premier League.

Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις δύο σερί ήττες από Άρσεναλ και Γουλβς. Τα «παγώνια» επικράτησαν 3-0 της Σαουθάμπτον σε εξ αναβολής ματς για την 18η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκαν στη 10η θέση με 35 βαθμούς. 14οι έμειναν οι «Άγιοι» με 30 πόντους.

Στο -5 βρίσκεται λοιπόν η Λιντς από την 5η (Λίβερπουλ) και την 6η (Έβερτον) θέση που, υπό προϋποθέσεις, οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Η νεοφώτιστη ομάδα του Μπιέλσα έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται μία ευρωπαϊκή συμμετοχή. Δύσκολη υπόθεση μεν, όχι ακατόρθωτη δε…

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά πράγματα, με συνέπεια να πάει «σβηστά» χωρίς τέρματα έως το φινάλε του. Στο δεύτερο όμως, γράφτηκε όλη η ιστορία.

Η Λιντς μπήκε δυνατά και στο 47′ o Ρόμπερτς έβγαλε μπαλιά 40 μέτρων στον Μπάμφορντ, ο οποίος με όμορφο διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 1-0. Στο 49’ ο Άρμστρονγκ σούταρε από αριστερά και ο Μελιέ έσωσε εντυπωσιακά, ενώ στην κόντρα ο Ραφίνια έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Ρόμπερτς αστόχησε με πλασέ από το σημείο του πέναλτι.

Από εκεί και έπειτα, στο 78′ ο Ντάλας με ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 και στο 84’ ο Ραφίνια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 της θριαμβεύτριας Λιντς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Γιορέντε, Στρόικ, Χάρισον (46’ Κόστα), Κλιχ (59’ Αλιόσκι), Ραφίνια, Ρόμπερτς (75’ Ερναντές), Μπάμφορντ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπεντνάρεκ, Βέστεργκαρντ, Σαλισού, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ, Ρομέου (70’ Ντζενεπό), Γουόρντ Πράουζ, Τέλα (58’ Μιναμίνο), Άνταμς, Ρέντμοντ (58’ Ινγκς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ