Bild : «Ενδεχόμενο αποχώρησης του Κλοπ από την Λίβερπουλ το 2022»

Bild : «Ενδεχόμενο αποχώρησης του Κλοπ από την Λίβερπουλ το 2022»

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να σκέφτεται την προοπτική να αναλάβει την Εθνική Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Bild, ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από την Λίβερπουλ.

Την φετινή σεζόν η Λίβερπουλ δεν πηγαίνει πολύ καλά και αυτό επηρεάζει άμεσα τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορεί να έχουν θέσει γερές βάσεις για την πρόκριση τους στους «8» του Champions League, νικώντας την Λειψία εκτός έδρας (0-2), όμως βρίσκονται στην 6η θέση της Premier League.

Πλέον ο στόχος των «κόκκινων» όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι να τερματίσει μες στην τετράδα, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο, που θα την οδηγήσει στους ομίλους του Champions League. Όλη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Κλοπ.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Μέρσεισαιντ το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild, με την γερμανική ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι πιθανότητες για να γίνει αυτό 68%.

Επίσης, αναφέρεται ότι ο Κλοπ εξετάζει το ενδεχόμενο εξάμηνης αποχής από τους πάγκους για να επιστρέψει μετά και να αναλάβει χρέη προπονητή στην εθνική Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ