Premier League : Σκέψεις αλλαγής ημερομηνίας της προτελευταίας αγωνιστικής για να προλάβουν την επιστροφή όλοι οι φίλαθλοι

Premier League : Σκέψεις αλλαγής ημερομηνίας της προτελευταίας αγωνιστικής για να προλάβουν την επιστροφή όλοι οι φίλαθλοι

Την αλλαγή ημερομηνίας της 37ης αγωνιστικής σκέφτονται στην Premier League, ώστε όλοι οι φίλαθλοι να καταφέρουν να προλάβουν την επιστροφή στα γήπεδα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες από τον ίδιο τον Μπόρις Τζόνσον, οι φίλαθλοι της Premier League θα επιστρέψουν στα γήπεδα πριν από το τέλος της σεζόν και συγκεκριμένα από τις 17 Μαϊου! Εάν τα πλάνα δεν αλλάξουν, η τελευταία αγωνιστική της Premier League θα γίνει υπό την παρουσία κοινού. Κάθε γήπεδο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει το 25% της χωρητικότητας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, τα «κεφάλια» του πρωταθλήματος σκέφτονται να αλλάξουν ημερομηνία στην προτελευταία αγωνιστική, ώστε να προλάβουν όλοι οι φίλαθλοι τη μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Athletic, η Premier League θέλει να «σπρώξει» μερικές ημέρες αργότερα την 37η αγωνιστική, ώστε όλες οι ομάδες να καταφέρουν να αγωνιστούν από μία φορά με την παρουσία του κόσμου τους στα γήπεδα.

Αυτό διότι, σε περίπτωση που η προτελευταία αγωνιστική δεν αλλάξει ημερομηνία, οι φίλαθλοι των μισών ομάδων της Premier League δεν θα προλάβουν να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα τη φετινή σεζόν, καθώς η 37η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 15/05.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ