Βρετανικό σενάριο για Τζέραρντ στη Λίβερπουλ το 2022

Βρετανικό σενάριο για Τζέραρντ στη Λίβερπουλ το 2022

Σενάριο των βρετανικών ΜΜΕ, θέλει τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρήσει το 2022 για να αναλάβει την τεν τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας.

Πριν από λίγες ημέρες, η γερμνική «Bild» είχε αναφέρει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 και να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Αυτή τη φορά, στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έχει ως πρώτη επιλογή τον Στίβεν Τζέραρντ, σε περίπτωση που ο Κλοπ αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα για να αναλάβει την Εθνική της χώρας του.

Αλλωστε και ο Τζέραρντ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θα ήταν τεράστια τιμή για εκείνον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κλείνει την πόρτα στην εθνική Γερμανίας, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιοακίμ Λεβ περνάει δύσκολες στιγμές στον πάγκο των Γερμανών, έπειτα από τις διαδοχικές αποτυχίες το 2018 αλλά και στο πρόσφατο Nations League.

Τέλος, ο Λεβ έχει συμβόλαιο και λογικά θα πάει μέχρι και το Παγκόσμιο του 2022 στο Κατάρ. Ετσι αν υπάρξουν εξελίξεις θα είναι μετά από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ