Ρόμπερτσον : «Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους τραυματισμούς όσους εμείς»

Ρόμπερτσον : «Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους τραυματισμούς όσους εμείς»

Ο Άντι Ρόμπερτσον αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσους τραυματισμούς.

Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Λίβερπουλ από την αρχή της σεζόν. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει αναγκαστεί να παρατάξει φέτος 18 διαφορετικά αμυντικά δίδυμα στην αρχική του ενδεκάδα.

Ο Σκωτσέζος αμυντικός σχολίασε τη συγκεκριμένη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι καμία άλλη ομάδα παγκοσμίως δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με τόσους τραυματισμούς όσους έχουν οι «κόκκινοι».

«Δεν υπάρχει ούτε μια ομάδα στον κόσμο η οποία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς και να παρουσιαστεί με 18 διαφορετικά αμυντικά δίδυμα. Γενικά είχαμε βασικούς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τον Τζο Γκόμεζ και τον Μάτιπ. Είχαμε επίσης τους Φαμπίνιο και Χέντερσον.

Τώρα έχουμε τον Φίλιπς ο οποίος πέρυσι ήταν δανεικός. Έχουμε τον Καμπάκ ο οποίος είναι ένας νεαρός παίκτης και μόλις ήρθε στην ομάδα. Έχουμε τον Ντέιβις ο οποίος ήρθε από μια ομάδα της Championship και χρειάζεται χρόνο. Φυσικά έχουμε και τον Γουίλιαμς. Όλοι αυτοί είναι σχετικά άπειροι και προσπαθώ να τους βοηθήσω ώστε να βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα», δήλωσε ο διεθνής Σκωτσέζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ