Μκιταριάν : «Το καλύτερο δεκάρι στον κόσμο ο Οζίλ»

Μκιταριάν : «Το καλύτερο δεκάρι στον κόσμο ο Οζίλ»

Καλύτερο δεκάρι στον κόσμο χαρακτήρισε τον Μεσούτ Οζίλ ο Χένρικ Μκιταριάν, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο και του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. 

Μέλι έσταξε για τους Μεσούτ Οζίλ και Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο Χένρικ Μκιταριάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Arsenal Player».

Ο Αρμένιος χαφ, τόνισε για τον Οζίλ πως «όλοι ξέρουν πως ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι χαρά και ευχαρίστησή μου να παίζω δίπλα του. Αντιλαμβάνεται πολύ καλά το παιχνίδι, είναι διορατικός και έχει καταπληκτική τεχνική. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του».

Όσο για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον οποίο συνυπήρξε και στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι «μόνο σε όνειρο θα μπορούσε να φανταστώ ότι θα παίξουμε μαζί σε κάποια ομάδα, πέραν της Ντόρτμουντ, είμαι όμως πολύ χαρούμενος για αυτό. Τον ξέρω καλά, είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους και ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Νομίζω πως εξίσου χαρούμενοι είναι και οι οπαδοί της Άρσεναλ, που τον βλέπουν να αγωνίζεται με τη φανέλα αυτή. Τι μπορώ να πω; Μου αρέσει να παίζω μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ