Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-2 : Εκανε το καθήκον της και πλησίασε την τετράδα η Λίβερπουλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-2 : Εκανε το καθήκον της και πλησίασε την τετράδα η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πέρασε (0-2) εύκολα από το Bramall Lane και βρίσκεται πλέον στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες (Μπράιτον, Σίτι, Λέστερ, Εβερτον) στην Premier League ήταν πολλές για τους πρωταθλητές. Η Λίβερπουλ έβαλε… φρένο στο αρνητικό σερί, περνώντας εύκολα από το Bramall Lane.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανασαίνοντας ξανά. Οι Reds έβαλαν… φωτιά στη μάχη του Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς βρίσκονται στην 6η, μόλις 2 πόντους μακριά από την 4η Γουέστ Χαμ.

Στο 22’ ο Ράμσντεϊλ βγήκε και πρόλαβε τον Τζόουνς, ενώ στο 30’ είπε όχι σε σουτ του Μο Σαλάχ. Στο 36ο λεπτό ο Καμπάκ πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του ΜακΜπέρνι.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό ο Άρνολντ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιαγκέλκα δεν έδιωξε σωστά και ο Τζόουνς με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.

Στο 65’ ο Φιρμίνο έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2, με την μπάλα να έχει βρει και σε αμυντικό της Σέφιλντ.

Οι Reds διατήρησαν μέχρι και το τέλος το υπέρ τους προβάδισμα, φτάνοντας σε μια νίκη… βάλσαμο.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Γιαγκέλκα (56’ Όσμπορν), Στίβενς, Μπράιαν, Μπάλντοκ, Φλεκ (80’ Σαρπ), Νόργουντ, Αμπαντού, Λούντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (56’ Μπερκ), ΜακΜπέρνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Αντριάν, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Καμπάκ, Φίλιπς, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο (76’ Μίλνερ), Τζόουνς (80’ Κεϊτά), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ