Κλοπ για Σαλάχ : «Ελπίζω πως θα μείνει στη Λίβερπουλ»

Κλοπ για Σαλάχ : «Ελπίζω πως θα μείνει στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει στη Λίβερπουλ ο Μοχάμεντ Σαλάχ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χάνει την ευκαιρία να αποθεώνει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ αυτή τη φορά εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει ο Αιγύπτιος στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια.

Μπορεί σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου ο 53χρονος τεχνικός να μην συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των «κόκκινων», όμως εκείνος δεν σταματάει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αιγύπτιο άσο, του οποίου εξίσου το μέλλον φέρεται να είναι μακριά από το Μέρσεισαιντ.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβριο ο 28χρονος εξτρέμ είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και μάλιστα για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Κλοπ ελπίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

«Είναι λίγο περίεργο όταν πρέπει να επαινέσω τους δικούς μου παίκτες, με τους οποίους θέλω να είμαι ειλικρινής, αλλά ειδικά στην περίπτωση του Μο, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο Σαλάχ δεν είναι μόνο σκόρερ, έχει εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζω ότι θα παραμείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ