Σόλσκιερ: «Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι με τα χρήματα μας»

Σόλσκιερ: «Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι με τα χρήματα μας»

Ο Όλε Σόλσκιερ στάθηκε στο γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κάνει τόσες μεταγραφές, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο κορονωϊός έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τόνισε σε δηλώσεις του, πως η αγγλική ομάδα θα είναι εγκρατής με τα χρήματα της στο μεταγραφικό παζάρι, αφού η πανδημία δημιούργησε ζήτημα στα ταμεία της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η πανδημία σίγουρα τους επηρεάζει όλους στο ποδόσφαιρο. Φυσικά η έλλειψη εισοδήματος, τα οικονομικά έχουν επηρεάσει άπαντες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι στον τρόπο που κάνουμε τις δουλειές μας τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Υπάρχουν βελτιώσεις στον χώρο προπόνησης, το γήπεδο – πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα. Πού μπορούμε να ξοδέψουμε τα χρήματα; Και πόσα υπάρχουν; Έτσι είναι ο πραγματικός κόσμος τώρα, έχει αλλάξει

Μπορείτε να δες με διαφορετικούς τρόπους την ανοικοδόμηση. Έχουμε επίσης παίκτες στην ακαδημία που τώρα μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες. Όλοι οι σύλλογοι στον κόσμο περνούν από την ίδια κατάσταση, οπότε δεν είναι διαφορετικό για τους υπόλοιπους συλλόγους. Νομίζω ότι θα υπάρξουν λιγότερες μεταγραφές στον κόσμο του ποδοσφαίρου με όλες αυτές τις αλλαγές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ