«Στραβοπάτημα» για τη Λέστερ (1-1), «Ανάσα» για τη Σέφιλντ (1-0)

«Στραβοπάτημα» για τη Λέστερ (1-1), «Ανάσα» για τη Σέφιλντ (1-0)

Για δεύτερο σερί ματς απέτυχε να νικήσει η Λέστερ, η οποία μετά το εντός έδρας 1-3 από την Άρσεναλ, μένοντας αυτή τη φορά στο 1-1 με την Μπέρνλι. Ήττα σοκ για την Άστον Βίλα που είδε την τελευταία... Σέφιλντ να επικρατεί με 1-0.

Για δεύτερο σερί ματς απέτυχε να νικήσει η Λέστερ, η οποία μετά το εντός έδρας 1-3 από την Άρσεναλ, μένοντας αυτή τη φορά στο 1-1 με την Μπέρνλι. Ήττα σοκ για την Άστον Βίλα που είδε την τελευταία… Σέφιλντ να επικρατεί με 1-0.

Μπέρνλι – Λέστερ 1-1

Ισοπαλία που τη βάζει σε μπελάδες για τη Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να μένουν στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπέρνλι. ο Τσάουντρι έκανε τραγικό λάθος και ο Βίντρα έκλεψε και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Λέστερ ήρθε λίγα λεπτά αργότερα… Ο Εντιντί σήκωσε υπέροχα για τον Ιεανάτσο που με απίθανο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον, Μι, Τέιλορ, Ταρκόβσκι, Μπράουνχιλ, Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Γουντ, Βίντρα (90+2′ Ροντρίγκες).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Περέιρα, Μεντί (66’ Φοφανά), Εντιντί, Τίλεμανς, Τσάουντρι (77’ Ταβάρες), Ιεανάτσο (66’ Ολμπράιτον), Βάρντι

Σέφιλντ – Άστον Βίλα 1-0

Ήττα εκτός προγράμματος για την Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να βλέπουν τη Σέφιλντ να επικρατεί με 1-0. Στο 31ο λεπτό ο Μπάλντοκ έκανε όμορφο κίνηση από δεξιά έφερε την μπάλα στο αριστερό αι σούταρε και ο ΜακΓκόλντρικ με προβολή στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-0.

Η Βίλα προσπάθησε, ωστόσο οι ευκαιρίες της δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Αμπαντού, Μπάλντοκ, Μπράιαν, Γιαγκέλκα, Στίβενς, Νόργουντ, Φλεκ, Λούντστραμ, Μπρούστερ (60’ Μπερκ, 89’ ΜακΜπέρνι), ΜακΓκόλντρικ (73’ Όσμπορν)

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Μινγκς, Ελμοχαμαντί, Τάργκετ, Ράμσεϊ (69’ Σασνόν), Νακαμπά (69’ Μπάρκλεϊ), ΜακΓκίν, Ελ Γκάζι, Τραορέ (81’ Ντέιβις), Γουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ