Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-1 (vid)

Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-1 (vid)

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την 29η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 4η θέση με 47 βαθμούς, αφήνοντας στο -4 την ομάδα του Κλοπ. 5η διαδοχική εντός έδρας ήττα για τους «κόκκινους».

Αποφασιστικό βήμα τετράδας έκανε η Τσέλσι, η οποία έφυγε με τη νίκη (0-1) από το Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τους 47 βαθμούς.

Οι Λονδρέζοι με ένα εκπληκτικό γκολ του Μάουντ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους υποχρέωσαν τους Reds στην 5η διαδοχική τους εντός έδρας ήττα για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στην 7η θέση πλέον η Λίβερπουλ που έμεινε στους 43 βαθμούς.

Η ομάδα του Τούχελ μπήκε πιο δυναμικά στο ματς, απειλώντας πρώτη με τον Βέρνερ στο 11′, με τον ίδιο παίκτη πέντε λεπτά αργότερα να χάνει τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Άλισον αντέδρασε γρήγορα και απέκρουσε.

Στο 24′, ο Γερμανός επιθετικός της Τσέλσι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR. Μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Λονδρέζους, καθώς το χέρι του Βέρνερ ήταν οριακά πιο μπροστά.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 28′ ο Μανέ δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμά στην ομάδα του. Η Τσέλσι ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να προηγηθεί στο 42′, με τον Μάουντ να νικάει με τρομερό από το ημικύκλιο της περιοχής τον Άλισον για το 0-1.

Η ομάδα του Κλοπ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μεντί. Αντιθέτως, η Τσέλσι ήταν εκείνη που έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Βέρνερ (54′, 77′).

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Τσέλσι να παραμένει αήττητη υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και να παίρνει μια σημαντική νίκη με φόντο την τετράδα.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Καμπάκ, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο (80′ Μίλνερ), Τζόουνς (62’ Τσάμπερλεϊν), Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Σαλάχ (62’ Ζότα), Μανέ

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Καντέ, Ζιγές (66’ Πούλισικ), Μάουντ, Βέρνερ (90+1′ Χάβερτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ